Prémiový obsah
★★★
21.1K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Z mouky, vajec a mléka ušleháme těstíčko, do kterého Potom v tomto těstíčku obalíme řízky, které smažíme
Kuřecí prsa opláchneme, lehce opepříme a obalíme v Na rozpáleném tuku nebo oleji a na mírném ohni řízky
Potom je namočíme v těstíčku, připraveném z rozšlehaných Řízky podáváme s opékanými nebo vařenými bramborami
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, potřeme Obalené řízky namáčíme do sněhového těstíčka a osmažíme
Z těsta uděláme osm tenkých řízků, které namáčíme v těstíčku, připraveném smícháním půlky vejce, 3 lžic
Strouhanku smícháme s nastrouhaným parmazánem. Kedlubny nakrájíme na plátky a osolíme a opepříme. Plátky
Telecí řízky po obvodu nařízneme na třech místech, Řízky vkládáme do rozehřátého oleje a smažíme po obou
sýr, sůl a pepř a smícháme směs, ve které budeme řízky Každý řízek naklepeme, potřeme z obou stran hořčicí