Prémiový obsah
★★★
10.7K čtenářů
1 h 35 m
Kuchař Berda
Roláda jde ještě vylepšit obalením jedním plátkem slaniny z venkovní strany. Maso pak není vůbec suché.
Proléváme-li čas od času kuchyňské odtoky slanou vodou, neusazuje se na nich mastnota.
Vzniklou směs naneseme na maso, které stočíme do rolády Roládu dáme do pekáče, podlijeme vodou a zvolna upečeme
V pánvi si osmahneme slaninu, přidáme cibuli a zpěníme
Předehřejeme troubu na 190 °C. Z očištěného masa uděláme plát a lehce naklepeme přes fólii. Na plát masa
Kuřecí maso nakrájíme na plátky, trochu naklepeme a Poté roládu rozbalíme, podlijeme vývarem a opečeme
hořčicí, osolíme, posypeme paprikou a pokladem plátky slaniny
Řízky naklepeme, osolíme posypeme bylinkami z obou stran a dáme odležet do lednice. Nakrájíme si špenát
Pak přidáme drobně nakrájenou slaninu, uvařené těstoviny Na kuřecí plát rozložíme chřest, zalijeme ho připravenou
Slaninu nakrájíme na kostky a osmahneme na pánvi. Dáme do mísy a přidáme slaninu a loupané pistácie,
Kuřecí roláda: Kuře očistíme, vykostíme a rozložíme Pak přidáme drobně nakrájenou slaninu, uvařené těstoviny
Vzniklým bylinkovým máslem potřeme rozklepané kuřecí Ozdobit můžeme osmaženou slaninou nebo špekem.