Prémiový obsah
★★★
13.5K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Kousky masa zabalíme do slaniny. V misce smícháme sůl, pepř, olej a sekané bylinky. Směsí potřeme špízy
Plátky sýru naskládáme na alobal, potřeme Lučinou smíchanou s ricottou a vejcem. Poté posypeme strouhaným
Listové těsto rozválíme a potřeme kečupem. Posypeme solí a oreganem. Poté poklademe plátky slaniny a
Plátky masa naklepeme a z obou stran osolíme, opepříme. Z jedné strany je pak potřeme troškou hořčice
Plátky masa smotáme do roládky a svážeme potravinářským Roládky opečeme zprudka na rozpáleném oleji ze všech
Plátky masa přikryjeme kuchyňskou fólií, aby se při naklepávání nerozpadly. Pak je osolíme, opepříme
Ze surovin na těsto a 150ml vody vypracujeme těsto a rozválíme na plát asi 0,5 cm silný. Na těsto položíme
Žloutky rozmixujeme s cukrem do husté pěny. Z bílků ušleháme tuhý sníh, do kterého přidáme mouku. Výslednou
Plátky masa naklepeme, na okraji malinko nařízneme, aby se nekroutily a osolíme. Každý plátek potřeme