Prémiový obsah
★★★
9.7K čtenářů
2 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Nemáme-li k dispozici moučkový cukr, je možné jej vyrobit pomletím cukru krupice v el.
mlýnku na kávu.
Pokud navíc do cukru nasypeme i trochu vanilkového, bude mletý cukr výrazně a příjemně vonět.
Rozmrazenou husu opláchneme ve studené vodě, rozkrájíme Husu můžeme péci také v celku a rozporcovat až po upečení
Podle chuti můžeme husu nadít jablky. Před koncem pečení potřeme husu marinádou a troubu
Rozmrazenou husu opláchneme ve studené vodě, rozkrájíme Husu můžeme péci také v celku a rozporcovat až po upečení
Rozmrazenou husu opláchneme ve studené vodě, rozkrájíme Husu můžeme péci také v celku a rozporcovat až po upečení
Husu očistíme a vypláchneme zevnitř. Připravenou směsí naplníme husu a dáme péct do trouby
Během pečení poléváme vypečenou šťávou.
Husu umyjeme, osolíme, opepříme z venku i uvnitř. nakrájíme na měsíčky, zbavíme jadřince a vložíme do husy
Husu si večer před pečením důkladně očistíme, omyjeme Během pečení husu pravidelně podléváme a propichujeme
Husu zvenku osolíme. Po upečení vyjmeme husu stranou.
Během pečení podléváme husu výpekem, pokud je v pekáči Ke konci pečení odstraníme pokličku, husu potřeme směsí
Zhruba po první hodině a půl pečení otočte husu prsy Zhruba první 2,5 hodiny pečení je lepší přikrýt husu
Očištěnou husu vykucháme, umyjeme, uřežeme nohy a krk a husu dopečeme do červena.