Prémiový obsah
★★★★★
26K čtenářů
1 h 40 m
Kuchař Berda
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Krůtí prsa omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme, pak Podáváme s pečenou zeleninou a bramborem.
Květák si nakrájíme a uvaříme. Do měkkého květáku přidáme vejce, ovesné vločky a strouhanku. Promícháme
Maso nakrájíme na 4 plátky, osolíme, opepříme a na rozehřátém másle opečeme. Pak maso přendáme do pekáčku
Očištěné maso nakrájíme na plátky. Připravíme si směs s vejce, soli a rozdrcených lupínků. V této směsi
Šafránová vlákna rozemneme do misky. Přidáme 2 lžíce horké vody, necháme 5 minut odstát. Poté přidáme
Bílek osolíme a našleháme do pěny, v jiné misce smícháme mletou papriku, sušenou petrželkou a mandle.
Maso nakrájíme na malé nudličky, žampióny oloupeme a nakrájíme na plátky. Rozehřejeme olej a maso s houbami
Z vykostěného krůtího masa nakrájíme čtyři větší porce Zapečené porce krůtího masa se sýrem na talíři polijeme