Prémiový obsah
★★★★★
39.7K čtenářů
1 h 20 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Příprava kuřete: Stehna omyjeme a potřeme česnekem Hotové stehna ihned podáváme s předem uvařenou rýží
Nejdříve si upečeme kuřecí stehna. Podáváme společně s vařenou rýží a upečeným kuřecím
Kuřecí stehna omyjeme, osošíme, důkladně osolíme a Podáváme s dušenou kari rýží a kyselými okurkami.
Kuřecí čtvrtky okořeníme kořením na pečené kuře, vložíme Pečeme v troubě 50 minut při 200 stupních, během pečení
Kuřecí stehna omyjte, osolte a vložte do hlubšího pekáčku Během pečení podlévejte šťávou, aby se nevysušila.
Kuřecí stehna omyjeme a osušíme, přendáme do pekáčku Mezi kůži a maso vtlačíme krémový sýr. stehna osolíme
Kuřecí stehna omyjeme, zbavíme nečistot a přebytků
Kuřecí stehna omyjeme a zbavíme přebytku kůže. Nakonec na zeleninu položíme opepřená a osolena stehna
To je recept, návod k přípravě? To je odfláknutý blábol.