Prémiový obsah
★★★
2.3K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Zeleninu oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kousky. Dáme vařit do předem vroucí a osolené vody. Až je zelenina
Opláchnuté a očištěné mrkve nastrouháme nahrubo a podusíme Uvařenou mrkev rozmačkáme vidličkou v hrnci, okořeníme
Mrkev vložíme do pařáčku s vroucí vodou. Poté uvařenou mrkev rozmixujeme a přidáme mléko podle
Dýni a mrkev očistíme a nakrájíme na malé kousky.
Z majonézy,cukru, citronové šťávy, soli, a pepře smícháme v misce zálivku. Všechnu zeleninu nastrouháme
Přidáme máslo a mléko a rozmixujeme v hladké pyré. společně s masem a můžeme ozdobit kousky uvařené mrkve
Větší celer očistíme, oloupeme a nakrájíme na malé Pyré z celeru můžeme podávat teplé k masu, ale i studené
Příprava pyré: Brambory uvaříme v osolené vodě doměkka Přidáme máslo a mléko a rozmixujeme v hladké pyré.
Celer nakrájíme na hranolky a dáme do trouby péct. Kuřecí maso společně s uvařenou mrkví orestujeme na
Cibuli, celer, slaninu a mrkev nakrájíme na malé kousky Až cibule zesklovatí, přisypeme celer s mrkví, zakápneme
Celer a mrkev oloupeme. Nastrouháme mrkev (také na jemno), přidáme majolku