Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Všechny suruviny si nachystáme a poté jen střídavě napichujeme na špejle. Hodí se jako předkrm nebo jako
Rajčata si omyjeme a nakrájíme na kolečka. Na kolečka nakrájíme i mozzarellu. Na talíř klademe do kruhu
Jak na opečené srdce do špízů: Krok 1: Toustové chleby Pečte podle instrukcí z receptu a použijte do špízů
Vejce rozmícháme se špetkou soli a pepře. Nalijeme na rozpálenou pánev s olejem a poklademe plátky mozzarelly
Ve velkém hrnci orestujeme na másle česnek, přidáme smetanu, osolíme, přilijeme vodu a vsypeme těstoviny
Toasty rozložíme a opečeme nasucho na rozpálené pánvi z obou stran. Mozzarellu nakrájíme na šest plátků
Mozzarellu nakrájíme na plátky. Rajčata omyjeme a nakrájíme taky na tenké plátky. Naskládáme na talíř
Rajčata si omyjeme a nakrájíme na kolečka. Na kolečka nakrájíme i mozzarellu. Na talíř klademe do kruhu
Čerstvou bazalku nasekáme a smícháme s máslem. Poté vmícháme mozzarellu, rajčata, osolíme, opepříme a
Do misky naskládáme rajčata, nasekaný česnek a rozmarýn. Zakápneme olejem a pečeme při 180°C asi 40 minut
Do hrníčku rozdrobíme kvasnice a zalijeme vlážnou vodou, přidáme lžíci mouky a lžíci cukru. Necháme vzejít
Troubu si rozehřejeme na 200°C. Mozzarellu si nakrájíme na plátky a bagetky podélně rozřízneme. Potřeme