2.1K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Chřest dobře omyjeme, pozor musí být opravdu velmi čerstvý a mladý! Nakrájíme na struhadle nebo škrabkou
Očištěný ananas si nakrájíme na hodně tenké plátky, které rozložíme na talíř. Přidáme kopeček citronové
Připravíme si zálivku: Smícháme hořčici, sůl, pepř a limetkovou šťávu. Za stálého míchání přidáme olivový
Řepu a mozarellu nakrájíme na velmi tenké plátky. Naskládáme na talíř a osolíme a opepříme. Posypeme
Houby nakrájíme na tenoučké plátky. Rozdělíme je na talíř a ihned pokapeme citronovou šťávou, aby nezhnědly
Okurku si nakrájíme na tenké plátky. Smícháme si olej, hořčici, ocet, cukr a sůl a vyšleháme. Okurku
Šunku a sýr fontina položte na dva plátky chleba, přikryjte dalšími dvěma plátky a opečte v toustovači
Vejce uvaříme natvrdo, ochladíme a oloupeme. Cibulku najemno nasekáme. Maso tuňáka scedíme, dáme do misky
Z tuňáka v plechovce vylijeme tekutinu a dáme do misky. Poté přidáme pomazánková másla. Řepu nastrouháme
Vejce vložíme do kastrůlku s vodou, přivedeme k varu a poté odstavíme z ohně. Necháme 12 minut odstát
Tuňáka nožem nasekáme na malé kousky. Dáme do mísy, osolíme a opeříme. Zakápneme limetkovou nebo citronovou