2.4K čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Bramboru prolisujeme a přidáme tuňáka, máslo, citronovou
Cottage smícháme s tuňákem a pokud není tuňák v oleji Pokud už je tuňák v oleji, olivový olej nepřidáváme
Celer nastrouháme nahrubo a smícháme s tuňákem, jogurtem Pomazánku podáváme na celozrnném toastu se salátem,
přidáme cottage a majonézu, nasekanou petrželku a tuňáka
Hrášek povaříme dvě minuty, poté prudce zchladíme. Podáváme s čerstvým hráškem na čerstvém pečivu s bylinkami
Nejprve si vajíčka uvaříme natvrdo, necháme vychladnout a oloupeme si je. V míse smícháme nasekané vajíčka