Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Potom do této směsi dáme porce tuňáka, promícháme tak Podáváme s tuňákem. Podáváme s limetkou.
Tuňáka osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a opečeme v grilovací pánvi z obou stran tak, aby tuňák
Z tuňáka slijeme olej, maso dáme do misky, přidáme
šťávou a posypeme citronovým pepřem. připraveného tuňáka Tuňáka grilujeme na rozpáleném grilu, ale jen krátce
Steak z tuňáka osolíme, opepříme a potřeme olejem. Poté podáváme nakrájeného tuňáka na připraveném salátku
Na pánvi rozpálíme olej, můžeme také přidat olej z tuňáka Odkapané špagety ochutíme tuňákem, osmaženou chlebovou