3.1K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Špekáčky oloupeme a nakrájíme na kolečka asi 8 mm silná. Cibuli nakrájíme na kolečka a sýr nakrájíme
Nachystané špízy potřeme olejem, osolíme, opepříme můžeme směs koření smíchat s olejem a touto směsí špíz
Opakujte proces, dokud není vše na špízu. To je důvod jeden z důvodů proč použít ohebný špíz.
Olej smícháme s grilovacím kořením, cuketu omyjeme, neloupeme a nakrájíme na kolečka silná asi jeden
Nachystané špízy můžeme ještě celé potřít marinádou
Dva stroužky česneku oloupeme, prolisujeme, smícháme s trochou oleje, bylinkami a kořením a promícháme
másla, které necháme rozpustit a špízy grilujeme asi Hotové špízy sundáme z grilu a ihned podáváme.
Zakápneme olejem, aby se nám špízy při grilování nepřichytly
Kuřecí maso omyjeme, nakrájíme na kousky. Papriky zbavíme jadřinců a nakrájíme na kousky. Střídavě napichujeme