Skvrny od smůly nejlépe odstraníme odlakovačem na nehty a nebo je potíráme hadříkem namočeným v benzínu.
V misce smícháme vše kromě ryby, ve směsi pak rybu Rybu grilujeme na omašťěném roštu a během grilování
Ryby si necháme na trhu rovnou vykuchat a očistit. Směsí potřeme ryby a potíráme ještě během grlování,
Plátky ryby osolíme a opepříme, dvě lžíce brusinek Rybu zdobíme nakrájenými plátky citronu.
Potom ryby potřeme směsí najemno nasekaných bylin, a každého takto připraveného pstruha zabalíme do alobalu
Dusíme asi 10 minut a poté podáváme společně s rybou
Směsí potřeme ryby a potíráme ještě během grlování,
Rybu v alobalu vložíme do pekáčku a dáme péct do trouby Rybu v alobalu podáváme s přílohou podle chuti.
Alobal potřeme olejem, rozprostřeme na něj roštěnku Alobal uzavřeme jako měšec a konce zkroutíme, aby se