Prémiový obsah
★★★
12.4K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Mleté maso smícháme s rozmočeným rohlíkem, solí a kořením a důkladně promícháme. Z této hmoty tvoříme
Rohlíky nebo housky (můžou být starší ale vláčné) nakrájíme na kostičky a zalijeme mlékem. Po vstřebání
Cibule očistíme a nasekáme najemno. Housky namočíme a vymačkáme. Maso dohromady s vymačkanými houskami
Bude se vám tak s vepřenkami lépe manipulovat a obracet Hotové vepřenky udržujte v teple.
Troubu předehřejeme na 180°C. V míse smícháme mleté maso s kořením, vejcem, hořčicí a solí. Poté přisypeme
Sýr nastrouháme na hrubším struhadle. Rohlík namočíme do vody. Maso smícháme se sýrem, vymačkaným rohlíkem
Maso opláchneme, nakrájíme na kousky a umeleme spolu s v mléce namočenou a vymačkanou žemlí. Směs smícháme
Mleté maso osolte a opepřete a přidejte rozetřený česnek.,Do mísy pak vyklepněte vejce, vsypte mouku