Prémiový obsah
★★★
18.1K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
osolíme a opepříme, potřeme hořčicí a poklademe plátky slaniny
Mozzarelly přepůlíme a obalíme slaninou, chřest povaříme
Slaninu nakrájíme na nudličky a nasucho orestujeme Opečenou slaninu necháme vychladnout a přidáme ji k
Játra omyjeme, odblaníme a nakrájíme na malé kousky Cibuli nakrájíme nadrobno, anglickou slaninu a žampióny
Mladé hovězí játra zbavíme blán, nakrájíme je na čtyři Na řízky nalijeme osmaženou uzenou slaninu pokrájenou
Na rozpálenou nakrájenou slaninu přidáme nakrájenou Potom přidáme játra nakrájená na plátky.
Plátky slaniny osmahneme na pánvi z obou stran dokřupava a ozdobíme plátky slaniny.
Játra umyjeme a osušíme utěrkou. Slaninu nakrájíme na plátky a prošpikujeme jí plátky
Očištěná husí játra nakrájíme na úhledné plátky a ponoříme Na vzniklou šťávu dáme slaninu nakrájenou na tenké
Drůbeží játra nakrájíme na drobné kousky, okořeníme Přidáme sherry, krátce povaříme a teprve potom játra
Játra omyjeme, odblaníme a nakrájíme na malé kousky Nakrájíme nadrobno cibuli, anglickou slaninu na nudličky