Prémiový obsah
★★★
8.5K čtenářů
20 m
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Oloupanou cibuli najemno nakrájíme, okurku nakrájíme na malé kostičky nebo najemno nastrouháme. V misce
Česnek prolisujeme a smícháme s hořčicí a olejem. Osolíme, opepříme a přidáme chilli. Marináda je vhodná
Česnekový dip: Smetanu smícháme s jogurtem, přidáme prolisovaný česnek a lžičku hořčice. Dip osolíme,
Všechny přísady smícháme a maso v nich naložené necháme marinovat 12 - 24 hodin.
Hořčici smícháme s cukrem, po kapkách přidáme olej, osolíme a opepříme. Vmícháme nasekanou petrželku,
Cibuli zesklovatíme na oleji, zarestujeme 3 lžíce hořčice, přidáme nakrájené maso na větší kousky a
Jakmile nám omáčka vaří, přidáme smetanu a ochutíme Zdá-li se nám hořčicová omáčka řídká, vlijeme do ní