Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Troubu si rozehřejeme na 180°C. Maso nařízneme podélně tak, aby vznikla kapsa. Mozzarellu, čedar a dijonskou
Rajčata opláchneme pod tekoucí studenou vodou, vršky z nich odřízneme a lžičkou vydlabeme vnitřek rajčat
Balzamikový ocet a cukr smíchejte v rendlíku a zvolna vařte 8–10 minut, dokud se tekutina nezredukuje
Omyté a osušené plátky masa jemně naklepeme, osolíme, opepříme, přehneme napůl a vzniklé kapsy naplníme
Lilky rozpůlíme, osolíme a necháme 15 minut vypotit. Poté osušíme. Vydlabeme z nich dužinu. V hrnci na
poté je podélně prořízneme a naplníme špenátem s mozzarellou
Cibuli oloupeme, nakrájíme na malé kostičky a smícháme ji s mletým masem. Pak přidáme vejce, kečup, sůl
Mleté maso opepříme, vymícháme, vytvoříme z něj placku tenkou cca 1,5 cm a v lednici necháme 30 minut
minuty než placky dáme na talíř, a můžeme sestavit hamburger Jak si sestavíte svůj hamburger, záleží čistě na vás
Cibuli oloupeme, nakrájíme na malé kostičky a smícháme ji s mletým masem. Pak přidáme vejce, kečup, sůl
Cibuli oloupeme, nakrájíme na malé kostičky a smícháme ji s mletým masem. Pak přidáme vejce, kečup, sůl
Cibuli oloupeme, nakrájíme na malé kostičky a smícháme ji s mletým masem. Pak přidáme vejce, kečup, sůl