Prémiový obsah
★★★
6.2K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Uzeninu nakrájíme na malé nudličky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a orestujeme na pánvičce na troše
Brambory oloupeme a uvaříme. Mezitím si na pánvi osmažíme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, vypneme
Uzené maso částečně uvaříme a pokrájíme. Očištěné brambory pokrájíme na větší kostky, osolíme a na tuku
Chobotnice očistíme a rozkrájíme na menší kousky. Mírně zahřejeme olej, přidáme chobotnice a prudko vaříme
Vše smícháme, strouhanky nedáváme mnoho, aby nezanikla chuť masa a karbanátky nebyly gumové a tuhé. Z
Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli a přidáme chilli. Osmahneme a přidáme nakrájené maso na nudličky
Česnek utřeme se solí, kořením, petrželkou a máslem, poté směsí potřeme kapra a dáme do lednice. Poté
Cibuli nadrobno nakrájíme a necháme zesklovatět na pánvi na rozpáleném oleji. Posypeme mletou paprikou
Chilli papričku rozpůlíme, odstraníme semínka a najemno nasekáme. V misce smícháme změklé máslo, nastrouhaný
Naklepané plátky masa osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Opečeme na oleji, do výpeku z pánve vložíme
Topinky namažeme obsahem konzervy a ozdobíme kolečky vajec, proužky sterilované kapie a petrželkou.
Na velké pánvi rozpálíme trochu tuku, dáme na ně nadrobno nasekaný česnek a chilli papričku nebo feferonku