Prémiový obsah
★★★
5.9K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Housky rozkrojte a režné strany trochu opečte. Na spodní část housky dejte zelí, na ně klobásy, opět
Takto nachystané klobásy upečeme na sádle buď v pánvi Tyto klobásy příliš dlouho neskladujeme.
Z kvasnic a teplého mléka a cukru necháme vzejít kvásek. Poté přidáme mouku, vejce, zbytek mléka a olej
Z každého kousku uválíme váleček a zapleteme housku Vložíme plech s houskami a pečeme 20 minut (měly by
Vykynuté housky potřete vajíčkem rozšlehaným s jednou Housky v takto připravené troubě pečte asi 15 minut
Housky rozkrojíme, namažeme hummusem, rukolou, kapií
Smícháme mouku s droždím, kypř.práškem a poté přidáme, vodu, jogurt, olej a med. Yvparcujeme haldké ětsto
Housku rozřízneme, potřeme tatarkou, obložíme salátem skládáme dle chuti - rajče, cibule, salát a končíme houskou
Plech přikryjeme utěrkou a housky necháme kynout 20 Během kynutí rozehřejeme troubu na 200°C, housky pečeme
Všechny suroviny ve velké míse pořádně propracujeme. Mísu na 45 minut - 1 hodinu odložíme na teplé místo