Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Potom v ní obalíme připravené kousky rybího masa a Takto nachystané špízy smažíme na pánvi s rozehřátým
Rybí filé z tresky nakrájíme na malé kousky. Všechny suroviny napichujeme na špízy a potřeme olejem
Rybí kostky po hodině marinování napícháme na špejli Horký špíz ještě pokapeme citronovou štávou.
Tresčí filé omyjeme, opatrně osušíme papírovou utěrkou, osolíme, poklademe malými kousky másla a dáme
Na pánvi osmahneme okořeněné rybí filé, zvlášť opražíme čterečky o velikost 5 x 5 cm, na každý položíme lžičku rybí
Rybí filé opláchneme, nakrájíme na kostky, pokapeme Tyto špízy opečeme na pánvi na rozpáleném oleji ze
Maso důkladně očistíme a obereme od kostí. Poté osolíme, opepříme a nakrájíme na menší kousky. Ty obalíme