Prémiový obsah
★★★
6.2K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Krátce osmahneme a poté přidáme předem namočené houby Zalijeme vodou a povaříme asi 45 minut, až bude maso i houby
Játra naložíme přes noc do mléka - zjemní nám chuť. Druhý den vepřová játra dobře opláchneme a nakrájíme
Opláchnutá, odblaněná vepřová játra namočíme do mléka Játra osolíme a podáváme s kečupem, opečenými bramborami
Játra omyjeme, odblaníme, nakrájíme na plátky a lehce Hotová játra vyjmeme a uchováme v teple.
Vepřová játra nakrájíme na plátky, vepřové maso na jíšku spojíme s druhou polovinou polévky s masem a játry
Opláchnutá a osušená játra nakrájíme na hranolky, jemně cibuli osmahneme na sádle, vložíme na ni připravená játra
Játra dáme do mísy, zalijeme je mlékem a necháme je Pak játra opláchneme, nakrájíme je na řízečky, naklepeme
Odblaněná, studenou vodou opláchnutá játra nakrájíme Do uvařené rýže přidáme játra, posypeme nasekanou petrželovou
cibuli, drcený kmín, nabobtnalé a nasekané sušené houby