Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Žampiony a okurky nakrájíme na plátky a papriku a cibuli na drobné kostky. Přidáme cukr, pepř, majonézu
Žampiony nakrájíme na tenké plátky, dáme do mísy. Smícháme ocet, olej, citronovou šťávu a trošku soli
Plátky chleba nakrájíme na kostky. Rozložíme je na plech a vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C. Upečeme
Na drobno nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na lžíci másla přidáme papriku a chvíli osmahneme. Poté
Žampióny překrájíme na poloviny, měkký salám i sýr nakrájíme na kousky, které budou stejně velké, jako
Žampióny očistíme, umyjeme, nadrobno nakrájíme a 10 minut dusíme na rozehřátém másle. Potom je vyjmeme
Na rozehřátém másle osmahneme očištěné žampiony nakrájené na silnější plátky, přidáme nasekaný stroužek
Lasagne uvaříme na skus v osolené vodě a necháme okapat. Rozmícháme smetanu s vejci, osolíme, opepříme
Hlavičky žampiónů očistíme a vložíme do vymaštěné zapékací mísy. Náplň si připravíme ze sýra, másla,
Cibuli pokrájíme na kostičky, osmažíme na másle, zaprášíme moukou, osmažíme dozlatova, osolíme, zalijeme