Prémiový obsah
★★★
10.3K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Flíčky uvaříme podle návodu doměkka, houby očistíme Dusíme asi 10 - 15 minut, potom flíčky a houby promícháme
Do vroucí osolené vody zavaříme flíčky. Uvařené flíčky scedíme, propláchneme studenou vodou
Flíčky s houbami rozložíme do vymaštěného pekáčku, Zapečené flíčky s houbami ihned podáváme.
Flíčky uvařímev osolené vodě, scedime je, ještě trochu Vrchní vrstva budou flíčky.
Nakrájené houby si podusíme na sádle, osolíme, opepříme Uvařené těstoviny smícháme s houbami.
Nakonec vmíchejte houby. Flíčky promíchejte se zelím, přendejte do sádlem vymazané
Hodinu před vařením zalijte houby vodou, nechte je Nakonec vmíchejte houby a těstoviny.
Na polovině másla opečeme houby. Plátky chleba opečeme, obložíme houbami a posypeme
Houby očistíme a větší rozkrájíme na úhelné kousky, Vaříme asi půl hodiny, podle množství, při vaření houby
Slaninu si pokrájíme, česnek oloupeme, nasekáme a orestujeme. Poté přidáme kousky hub, víno a dusíme,
cibuli zapěníme na sádle, přidáme očištěné, nakrájené houby Jakmile jsou houby měkké, přidáme papriku nakrájenou