Našli jste pár holubinek nebo bedlí a nevíte co s nimi? Vyzkoušejte náš recept.
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Potom ji vyjmeme a do horkého sádla vložíme kloboučky holubinek Pokud nemáme k dispozici holubinky a nejsme zdatní
V kastrolu si rozpálíme máslo, orestujeme na něj cibuli a zaprášíme moukou. Přidáme mletou papriku a
Hlívy omyjeme ve studené vodě a necháme je okapat. Pak opatrně odřízneme tuhé části nohy a dáme je pryč
Maso omyjeme a dáme do pekáče. Podlijeme vývarem a kolem zasypeme nadrobno nakrájenou cibulí. Osolíme
Telecí maso dáme v celku na pekáč. Osolíme, posypeme kmínem, přidáme sádlo a pečeme. Při pečení podlíváme
očištěné drůbeží žaludky opereme a nakrájíme na větší kousky. Na sádle zpěníme cibuli a osmahneme kostečky
Maso pokrájíme na plátky a potřeme prolisovaným česnekem se solí. Na oleji osmahneme cibuli, slaninu
Očištěné a omyté filety z candáta osolíme, opepříme a po straně lehce nařízneme. Pak je pokapeme citrónovou
Vepřové kotlety opláchneme pod studenou tekoucí vodou, naklepeme a nožem nařízneme na několika místech
Vepřovou plec omyjeme a nakrájíme na malé kostky, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme