Prémiový obsah
★★★
11.1K čtenářů
1 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Houby očistíme a nakrájíme na větší kousky. Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme sůl, kmín a nakrájené
Na oleji orestujeme nakrájenou cibulku a poprášíme sladkou paprikou. Přidáme nakrájené houby, osolíme
Maso nakrájíme na malé kostičky. odkrojíme kůrky, nakrájíme jej na kostky, a nakonec jimi guláš
nechte zesklovatět a nakrájenou cibuli, přidejte mleté maso Hotový guláš podávejte s nakrájenou paprikou, nakrájenými
Nakrájené maso na nudličky orestujeme na oleji asi Zeleninu krátce podusíme s masem.
restujeme, až se maso zatáhne. Zelí mírně promyjeme, pokrájíme a vložíme do guláše
Na sádle si orestujeme cibuli najemno, přidáme houby a kmín. Poté přidáme papriku, podlijeme vodou a