Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Houby očistíme, nakrájíme na kousky nebo na plátky, brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme také na kostičky
Cibuli nakrájíme najemno a restujeme na trošce oleje. Poté přidáme překrájené houby, ochutíme solí, pepřem
Houby namočíme alespoň na 1/2 hodiny do studené vody. Oloupané brambory a kořenovou zeleninu propláchneme
Očištěné brambory a kořenovou zeleninu propláchneme studenou vodou, nakrájíme na kousky a dáme vařit
Na oleji orestujeme mleté maso a přidáme nakrájenou zeleninu. Vše důkladně orestujeme a zalijeme vývarem
V hrnci rozpustíme 150 g másla, přidáme pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek a houby. Za stálého míchání
Zeleninu si nakrájíme na kostičky a osmahneme na másle. Zalijeme vývarem z masoxu, přidáme na kostky
Všechnu zeleninu si oloupeme, omyjeme na nakrájíme na malé kousky. Cibulku v hrnci osmahneme na oleji
Cibuli nakrájíme nadrobno a smažíme ji na oleji asi 2 minuty. Poté přidáme na plátky nakrájený česnek
Na troše oleje osmahneme cibuli a pokrájenou kořenovou zeleninu. Zasypeme moukou a ještě chvíli smažíme
Bramboračku vaříme, dokud není všechno měkké. Bramboračku podáváme ihned po uvaření s uvařeným vejcem
Kuřecí stehna dáme vařit s mrkví, cibulí, česnekem a kořením. Poté scedíme a maso vykostíme. Oloupané