Prémiový obsah
★★★
9K čtenářů
55 m
Kuchař Berda
Nemáme-li k dispozici moučkový cukr, je možné jej vyrobit pomletím cukru krupice v el.
mlýnku na kávu.
Pokud navíc do cukru nasypeme i trochu vanilkového, bude mletý cukr výrazně a příjemně vonět.
Houby namočte do horké vody. Dvě šalotky nasekejte nadrobno. v litinovém hrnci rozpalte olej, zpěň- te
V hrnci rozpustíme máslo a orestujeme cibuli a česnek. Přidáme rýži a zalijeme vývarem. Přivedeme k
Na lžíci oleje orestujeme nakrájené houby dozlatova, přidáme tymián, sůl a odstavíme. Na zbytku oleje
sýr prudce osmahneme na z obou stran a podáváme s rizotem
Rýži uvaříme ve vývaru, pórek nakrájíme a orestujeme Hotovou rýži přidáme na směs a promícháme s pórkem.
Rizoto podáváme s kousky kuřecího masa, rukolou a hoblinami
Na rozehřátém oleji osmažíme pórek nakrájený na kolečka Přidáme dušený pórek s houbami, ochutíme saturejkou