Prémiový obsah
★★★
6.1K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Myslíte si, že skvrny od borůvek nejdou vyčistit? Tak to se pletete, když použijete kyselé mléko, a pak oděv vyperete v teplé vodě.
Fleky budou pryč.
Králíka naporcujeme a vykostíme. Potom přidáme očištěné pokrájené houby, mírně osmažíme
Do pekáčku vložíme naporcovaného králíka, přidáme nasekanou Asi o 30 minutách přidáme do pekáče houby.
Jednotlivé porce králíka osolíme, opepříme, potřeme Na králíka položíme plátky slaniny, podlijeme 100 ml
Králíka rozsekáme na větší kusy a na 5 minut uložíme Přidáme kysanou smetanu, dušené houby a okyselíme citrónovou
, přidáme nakrájenou cibuli, očištěné a nakrájené houby
Králíka naporcujeme, obalíme v hladké mouce. Přidáme koření a houby a podlijeme vínem.
Králíka nebo jeho část pečeme klasicky v troubě s kmínem Po dalších 20 minutách zasypeme houbami.