Prémiový obsah
★★★
8.1K čtenářů
1 h 10 m
Kuchař Berda
Když potřebujeme loupat rajčata, před ponořením do vařící vody nakrojíme ve slupce křížek asi 1 cm velký, ve vodě se pak naříznutá slupka nadzvedne a je jednoduché začít loupat.
Králíka naporcujeme a vykostíme. Potom přidáme očištěné pokrájené houby, mírně osmažíme
Králíka rozsekáme na větší kusy a na 5 minut uložíme Přidáme kysanou smetanu, dušené houby a okyselíme citrónovou
Jednotlivé porce králíka osolíme, opepříme, potřeme Na králíka položíme plátky slaniny, podlijeme 100 ml
, přidáme nakrájenou cibuli, očištěné a nakrájené houby Přidáme zakysanou smetanu a prohřejeme.
Do pekáčku vložíme naporcovaného králíka, přidáme nasekanou Asi o 30 minutách přidáme do pekáče houby.
Houby omyjeme, očistíme a nakrájíme na plátky. Dále houby poprášíme moukou, podlijeme smetanou a krátce
Králíka vložíme do pekáčku a potřeme teplou marinádou minutách sundáme alobal a polijeme maso osolenou smetanou
Králíka nasekáme na porce, osolíme, posypeme mletým Před koncem dušení přidáme smetanu, ochutíme citrónovou
alobal sundám a do pekáče přiliju mírně osolenou smetanu Tento králik mně nejvic chutná s bramborovou kaši a
Poté králíka vytáhneme, odblaníme a prošpikujeme uzenou vytáhneme, šťávu zahustíme moukou rozmíchanou v zakysané smetaně