Prémiový obsah
★★★★
11.9K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Skvrny od kávy vyčistíme tak, že látku namočíme do studeného mléka a potom vypereme.
Čerstvé skvrny nejlépe odstraníme octovou vodou a můžeme je také posypat solí a třít vlhkým hadříkem.
pánvi orestujeme cibuli najemno spolu s nožičkami žampionů nadrobno nakrájené tvarůžky a petrželku a plníme do žampionů
Žampiony si omyjeme, očistíme a vyřízneme nožičku, Plněné žampiony poté obalíme slaninkou a pečeme asi
Žampionům sloupneme kloboučky a odřízneme nožičky. Zapékací misku vymažeme máslem a žampiony do ní naskládáme
Přidáme nakrájenou slaninu a žampiony.
Kloboučky žampionů očistíme a odstraníme nožičku. Žampiony naplníme směsí a dáme péct při 180°C asi 15
Lilky si omyjeme, podélně rozřízneme, osolíme, opepříme a necháme asi 30 minut odstát. Vnitřky lilků
Žampiony si očistíme, osolíme, opepříme a zakápneme Nivu nastrouháme nahrubo a plníme s ní kloboučky žampionů
Šunku, nohy a dužinu žampionů nakrájíme na kousky. Žampiony opečeme na pánvi na trošce oleje, nejdříve
drobně nakrájenou cibulku, přidáme na plátky nakrájené žampióny Jakmile žampióny změknou, přilijeme smetanu, do které
Nakrájené žampióny osolíme, opepříme a osmahneme na Dále vmícháme okurku a žampióny a z masové hmoty vlhkýma