Prémiový obsah
★★★★
34.9K čtenářů
2 h
Redakce Recepty.eu
Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
Maso zbavíme tuku a šlach, nakrájíme na malé kostičky a dobře umyjeme. Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme
vsypte do kotlíku na 20 min. mrkev a zredukujte v guláši
odkrojíme kůrky, nakrájíme jej na kostky, a nakonec jimi guláš
Guláš vaříme, dokud nejsou brambory téměř měkké. Na závěr přidáme nastrouhaný brambor, který guláš zahustí
V kotlíku nebo hluboké pánvi rozehřejeme olej a osmahneme nakrájenou cibuli, česnek a papriku. Přidáme
V kotlíku nebo hluboké pánvi rozehřejeme olej a osmahneme nakrájenou cibuli, česnek a papriku. Přidáme
V kotlíku na roztopenej masti (vyškvarenej slanine) osmažíme pokrájanú cibuľu. Pridáme mäso nakrájané
Hovězí maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Sádlo a nakrájenou slaninu rozškvaříme v kotlíku, přidáme
Vsypeme brambory, základ guláše osolíme a brambory Hotový kotlíkový guláš podáváme s čerstvým chlebem