Prémiový obsah
★★★
10.9K čtenářů
1 h 15 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli a přidáme nudličky Přidáme plátky žampionů a osmahneme.
zlehka naklepeme, osolíme a opepříme a nakrájíme na nudličky Očištěné žampiony nakrájíme na plátky.
Maso opláchneme a nakrájíme na silnější nudličky. Důkladně očištěné žampiony nakrájíme na menší plátky
Roštěnou opláchneme a nakrájíme na silnější nudličky Důkladně očištěné žampiony nakrájíme na menší plátky
Maso osolíme, opepříme, přidáme hořčici, podlijeme hovězím Znojemské hovězí nudličky podáváme s rýží.
Nudličky lehce naklepeme, osolíme, opepříme a dáme Žampiony oloupeme, nakrájíme na plátky a přidáme k
Žampiony nakrájíme na plátky a mírně podusíme. vrstvíme na sebe kolečka lilků, na ně plátky podušených žampionů
1 Žampiony očistíme a odřízneme nohy. . 3 Plech vyložíme pečicím papírem a žampiony na něj