Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
Vejce vyšleháme s cukrem, přidáme mouku s práškem do pečiva a podle hustoty mléko. Polovinu nalijeme
Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a na oleji zesklovatíme. Hovězí maso omyjeme, osušíme a v krajích
Odblaněné a na okrajích naříznuté, naklepané a osolené roštěnky Měkké roštěnky vyjmeme, vydušenou šťávu zaprášíme moukou
Roštěnku zbavíme tuku, po okrajích nařízneme, naklepeme Alobal potřeme olejem, rozprostřeme na něj roštěnku
Roštěnky očistíme, naklepeme, po okrajích lehce nařízneme Do vymazané zapékací mísy narovnáme osmažené roštěnky
Maso nakrájíme na řízky a osolíme. Na vál dáme strouhanku a řízky v ní důkladně z obou stran naklepeme
Syrové roštěnky zbavíme lojovitých okrajů a slabě je Roštěnky posolíme, okořeníme a potřeme olejem z každé
Z roštěnce nakrájíme čtyři řízky (okraje nařežeme, S roštěnkou opékáme i plátky uzené slaniny a kousky
Hovězí plátky naklepeme, opečeme na sádle a vytáhneme na talíř. Na sádle zapěníme nakrájenou cibuli,