Prémiový obsah
★★★
18.1K čtenářů
2 h
Kuchař Berda
Skvrny od mastného vyčistíme tak, že skvrny pokapeme jarem a necháme působit.
Potom látku vypereme normálním způsobem, jak jsme zvyklí.
fantazie třeba křen, česnek...Nasypeme do poloviny patizony sterilneme.Kdo si nechce hrát s prokládáním, může patizony
Patizony očistíme, oloupeme a nakrájíme na plátky Osmažené patizony dáme do pekáčku, zalijeme smetanou
Patizon zbavíme kůry a nakrájíme na středně silné plátky. Osušíme je a obalujeme je jako klasické řízky
Patizony oloupeme, očistíme od jadérek a omyjeme. Patizony obalíme jako v trojobalu.
Na mleté maso nastrouháme slupky zbavené patizony Karbanátky s patizony podáváme nejlépe s bramborovou
Prorostlou uzenou slaninu nakrájíme na malé kostky a rozškvaříme na troše rostlinného oleje, přidáme
Guláš podle chuti dosolím a podáváme s nasekanou cibulkou
Fazole namočíme přes noc do studené vody a uvaříme. Osmahneme cibuli, nakrájenou klobásu, zahustíme moukou
Maso nakrájíme na kostky, očištěnou cibuli nasekáme nadrobno a zpěníme na rozehřátém oleji, přidáme relené