Prémiový obsah
★★★
12.1K čtenářů
2 h 30 m
Kuchař Berda
Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.
vyjmeme a vývar přecedíme. použijeme jej pro přípravu omáčky Omáčka: v hrnci rozehřejeme 3 lžíce másla, přidáme
Omáčku ochutíme solí, cukrem a citronovou šťávou. Zatímco se omáčka vaří připravíme si zastřené vejce
Z másla a mouky vytvoříme světlou jíšku, na kterou přidáme cukr a necháme lehce zkaramelizovat, poté
Koprovou omáčku podáváme s vařeným bramborem a nakrájeným hovězím masem.
Maso prošpikujeme slaninkou, opepříme a opečeme ze všech stran na polovině másla. Poté přidáme vodu a
Z másla a mouky vytvoříme světlou jíšku, na kterou přidáme cukr a necháme lehce zkaramelizovat. Poté
podle chuti vložíme do mixéru a umixujeme na hladkou omáčku Nevařená koprová omáčka je vhodná jako příloha k masu
Tresku vrátíme do pánve s omáčkou a mírným varem asi povaříme.Hotovou tresku rozdělíme na talíře, přidáme trochu omáčky
, hotovou omáčku zalijeme za stálého míchání smetanou Omáčka by měla mít krémovou konzistenci.