Prémiový obsah
★★★
2.6K čtenářů
4 h
Redakce Recepty.eu
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Příprava bramborové kaše: Brambory oloupeme a uvaříme Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší
Líčka: Hovězí líčka nebo telecí líčka můžeme nejprve Při podávání dejte kaši na střed talíře, na ni pak
Hovězí líčka upravíme, odstraníme blanky a nakrájíme kaši.
Maso nakrájíme na kousky a orestujeme na oleji. Maso přesuneme do pekáčku a přidáme nakrájenou zeleninu
Omyté líčka prudce osmahneme na rozpuštěném sádle. Podáváme s bramborovou kaší.
Příprava masa: V hrnci na oleji osmahneme nadrobno nakrájené kousky cibule. Přidáme kousky masa a krátce
Hovězí maso nakrájíme na kousky a osmahneme s cibulkou Podáváme s bramborovou kaší.
Hovězí maso nakrájíme na kousky a osmahneme s cibulkou Podáváme s bramborovou kaší.
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Do bramborové kaše můžete využít i další suroviny jako
Líčka: Hovězí líčka nebo telecí líčka můžeme nejprve Při podávání dejte kaši na střed talíře, na ni pak