Prémiový obsah
★★★
13.7K čtenářů
1 h 40 m
Redakce Recepty.eu
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
opékáme asi dvě minuty z každé strany (podle výšky medailonků
omyjeme, osušíme papírovou utěrkou a nakrájíme na medailonky
Zeleninu opékáme zhruba 30 minut do měkka. Medailonky podáváme s kořenovou zeleninou a gratinovanými
Během dušení masa si očistíme všechnu zeleninu a nakrájíme k měkkému masu a ještě podusíme, aby byla měkká i zelenina
Jakmile je maso měkké, přidáme zeleninu a povaříme Maso nakrájíme na plátky a vložíme zpět do omáčky k zelenině
V hrnci na olej osmahneme na drobno nakrájenou cibulku. Přidáme na kousky nakrájené a očištěné houby
Maso omyjeme, očistíme a nakrájíme na větší kostky. Cibule oloupeme a nakrájíme nadrobno. Rajčata nakrájíme
Maso nakrájíme na kousky. Obalíme v mouce a s cibulí orestujeme na oleji. Přidáme pomerančovou a limetkovou
Opečené maso vytáhneme a na sádle opražíme zeleninu Do osmažené zeleniny přidáme rajčatový protlak, sůl
Naklepané hovězí plátky pečeme na sádle, přidáme na K podušeným plátkům přidáme nakrájenou zeleninu a dodusíme