Prémiový obsah
★★★
16.3K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Pak přisypme nakrájené maso, přidáme med, kečup, osolíme Podlijeme hovězím vývarem a dusíme doměkka.
, zalijeme vývarem, přidáme maso, rajský protlak, med Hotové hovězí na medu podáváme s rýží.
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, které necháme v chladu odpočinout. Potom těsto na pomoučněném
Květy si opereme, nastříháme, přidáme nakrájený citron a v litru vody povaříme asi 20 minut. Do rána
Biky za postupného přisypávání cukru a přidávání medu