Prémiový obsah
★★★
4.5K čtenářů
50 m
janapozarova
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Příprava brambor: Troubu rozpálíme na 220 °C, brambory omyjeme, nakrájíme na kolečka, vyrovnáme do pekáče
Mléko svaříme s cukrem. Přidáme mleté ořechy a necháme přejít varem. Po vychladnutí přidáme piškotovou
Těsto dáme do cukrářského sáčku s velkou ozdobnou špičkou Do špičky můžeme zapíchnou oříšek dle chuti.
víno a vypracujeme tužší hmotu, z ní tvarujeme menší špičky vodní lázni rozpustíme nalámanou hořkou čokoládu, špičky
Maso si naškrábeme nožem, dáme do misky, přidáme žloutek, kůru, hořčici. Dle chuti potom přidáme worcester
Do této hmoty dáme kuřecí špičky a pořádně promícháme Druhý den dáme špičky i se směsí doprostřed plechu
Příprava těsta: Mouku smícháme s cukrem a máslem, poté přidáme ořechy a zbytek surovin. Vypracujeme hladké
Hovězí svíčkovou nejprve umyjeme, osušíme a nakrájíme Na konec přidáme hovězí vývar a necháme opět 5 minut
a vaříme, dokud hovězí nezměkne. Vařenou hovězí květovou špičku servírujeme spolu se
Na knedlíčky utřete 50 g morku se 2 vejci a 1 žloutkem, přidejte 100 g strouhanky a 50 g hladké mouky