Prémiový obsah
★★★
43.6K čtenářů
1 h 20 m
Kuchař Berda
Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
dáme dopéct do trouby - záleží jestli chceme mít steak
Steak opečeme na rozpálené pánvi, poté ho zabalíme
Maso opláchneme studenou vodou, osušíme, rozdělíme na dva vysoké plátky (krájíme přes vlákna - nikdy
vodě se lžící olivového oleje a marinádou potřeme steaky
Pro přípravu hovězího rib eye steaku budeme potřebovat Hovězí rib eye steak podáváme se steakovými hranolky
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na čtyři steaky po Každý steak potřeme hořčicí, navršíme na něj cibulku
Nabízíme kvalitní uruguayský rib-eye steak, zvaný také Díky svému mramorování je rib eye neuvěřitelně šťavnatý
Před podáváním necháme rib eye steak pár minut odpočívat Grilovaný rib eye steak posypeme vločkovou solí maldon
Nemarinované steaky osolte, opepřete a grilujte 5 až Steaky vyjměte z grilu a nechte je přikryté 5 minut
Poté co cibulka začne karamelizovat přidáme víno a v rozehřáté troubě, tak dlouho jak moc chceme mít steak