Prémiový obsah
★★★
16.7K čtenářů
1 h 30 m
Kuchař Berda
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Osmahneme ji na oleji a přidáme k ní plátky masa. Podáváme s pečeným bramborem a zeleninou.
Brambory a zeleninu promícháme se zálivkou a necháme Plátky lososa opláchneme a osušíme, potřeme je zbývajícím
Vepřové plátky nařízneme po obvodu na třech místech koncem přidáme všechnu nakrájenou a sterilovanou zeleninu
Hovězí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky, přidáme zbytek oleje, nasypeme na něj nakrájenou zeleninu
Smícháme všechny suroviny na přípravu marinády, maso narovnáme na talíř a z obou stran potřeme směsí
Hovězí plátky nařízneme po obvodu, naklepeme, osolíme osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu
Plátky masa osolíme a opepříme, lehce zaprášíme hladkou Do másla vložíme hovězí plátky a smažíme z obou stran
Maso nakrájíme na plátky, opláchneme a osmažíme na je maso téměř měkké, vmícháme houby nakrájené na plátky
Na jedné lžíci másla orestujeme na kostečky nakrájenou cibuli, až zesklovatí. Přidáme maso, z obou stran