Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Maso dáme do mísy, přidáme jemně nakrájenou cibuli, nasekané rozinky, vejce a koření. Dobře promícháme
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme osolené a opepřené maso, orestujeme, přidáme na kostičky pokrájený
V hrnci svaříme vodu s plátky dobře omytého citronu, rozinkami, hřebíčkem a kořením. Poté přidáme rum
Hovězí plátky prošpikujeme úzkými proužky uzené slaniny, zlehka je obalíme v mouce a opečeme na sádle
Maso pokrájíme, osolíme, opepříme, na slaninu si dáme sádlo, zeleninu, cibuli, cukr a orestujeme dohněda
Všechny suroviny dobře smícháme. Maso vložíme do hluboké misky a přidáme marinádu. Na noc maso uložíme
Hovězí maso osolíme a opepříme. Grilujeme z obou stran a maso dáme stranou. Houby orestujeme na másle
Maso nakrájíme na medailonky, lehce naklepeme. Potéosolíme, opepříme a grilujeme. Nakrájené houby restujeme
Plátky masa lehce naklepeme, osolíme, opepříme a jemně potřeme chilli omáčkou. Můžeme posypat i grilovacím
°C, svíčkovou omyjeme, osušíme a rozkrájíme na 4 bifteky Z bifteků odstraníme nit a rozdělíme je na talíře s
Brambory ve slupce pečlivě omyjeme a nakrájíme na kousky. Dáme do trouby na plech vyložený pečícím papírem