Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
na dno odloženou houbovou směs, na ni naskládáme závitky Závitky podáváme s houskovým knedlíkem přelité omáčkou
Slaninu nakrájíme na kostičky a vyškraříme. Přidáme klobásy, zelí, sůl a společně dusíme. Plátky masa
Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, v míse ji smícháme s mletým masem, jedním vejcem, prolisovaným
Závitky dusíme na tuku, necháme vysmahnout. Jakmile budou závitky měkké, šťávu zaprášíme moukou
Troubu rozehřejeme na 190°C, opečené závitky přendáme Závitky s výpekem podáváme s vařenou rýží, chlebem
Takto připravené závitky prudce opečeme ze všech stran Měkké závitky vyjmeme, do šťávy vmícháme smetanu rozmíchanou
V hrnci rozehřejeme olej a závitky na něm prudce opečeme Závitky rozdělíme na talíře a podáváme s omáčkou.
V hrnci rozehřejeme máslo a závitky na něm opečeme Závitky vyjmeme z omáčky a udržujeme teplé.
parmazánem, přidáme větvičku rozmarýnu a vytvoříme závitek Na pánvi osmažíme závitky a přidáme bílé víno.