Prémiový obsah
★★★
11.3K čtenářů
1 h 10 m
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Maso očistíme a odblaníme. Připravené maso potřeme hořčicí a olejem a necháme takto marinovat asi 24
Maso očistíme a odblaníme. Připravené maso potřeme hořčicí a olejem a necháme takto marinovat asi 24
Roštěnec očistíme a vrchní část nařízneme na kostičky. Potřeme hořčicí a olejem a necháme nejméně 24
Klasický roastbeef je zapeklitá věc. Klasický anglický roastbeef se podává krájený na slaboučké
Maso důkladně očistíme od blan a přebytečného tuku. Potřeme ho ze všech stran olejem a osolíme. Poté
Maso dobře omyjeme a osušíme. Rovnoměrně do něj uděláme několik zářezů a ukryjeme do nich plátky česneku
Šejkr naplníme ledem a ostatními surovinami, vše důkladně protřeseme. Nalijeme do koktejlové sklenice