Pokud slupky na česneku drží víc, než se nám hodí, položíme stroužek česneku na prkénko a plochou stranou nože zmáčkneme.
Slupky pak půjdou lépe odstranit.
Nakrajane rostenky velmi jemne naklepem, osolim, okorenim a zaprasim mukou. V panvici rozohrejem maslo
Naklepané roštěnky obalíme v mouce a krátce opečeme Roštěnky Esterházy podáváme s libovolnou přílohou,
Maso lehce naklepeme a na okrajích nařízneme. Osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Zeleninu očistíme
Roštěnky na okraji nakrojte, naklepejte, osolte, opepřete Opečené roštěnky vložte do ohnivzdorné mísy, přidejte
Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a na oleji zesklovatíme. Hovězí maso omyjeme, osušíme a v krajích
Roštěnku nakrájíme na plátky, které naklepeme, okraje kolečka, osmahneme na sádle o obložíme jí hotové roštěnky
Roštěnku nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme Opečené roštěnky obalíme připravenou směsí, vložíme
Roštěnku nakrájíme na plátky, které naklepeme, opepříme Měkké roštěnky uložíme do vymaštěné ohnivzdorné mísy
Maso nakrájíme na plátky, okraje nařízneme a naklepeme. Osolíme, opepříme a odložíme na chladné místo
Do takto připraveného základu vložíme opět roštěnky Změklou zeleninu k roštěnkám přidáme a dochutíme drobně