12.9K čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
uvedeny níže, trvá to kolem 3–5 minut, ale záleží, jak vysoké steaky máte.
Před přípravou maso nechte aspoň hodinku v pokojové teplotě, to je důležité. Pak je nesmírně důležité
Maso na steaky necháme 30 minut odležet při pokojové Do steaku nepícháme vidličkou, aby nevytekla šťáva.
opláchneme studenou vodou, osušíme, rozdělíme na dva vysoké Pánev rozpálíme na vysokou teplotu a maso opečeme
Z vysokého roštěnce ukrojíme 3 cm vysoké plátky. Steak z českého bio vysokého roštěnce servírujeme s
Do steaků vetřete olej a rovnoměrně je potřete kávovou Steaky zakryjte mikrotenovou fólií a nechte je 20-30
Bifteky z vysokého roštěnce osolíme a opepříme (nejlépe Marinovaný biftek z vysokého roštěnce podáváme s opečeným
Plátky krkovice potřeme olejem a necháme cca 1/2 hodiny odpočinout. NENAKLEPÁVÁME! Plátky krkovice z
Steaky osušte, nejlépe pevnými papírovými kuchyňskými Vložte na ni steaky a opékejte tři minuty z každé strany
Ideální výška steaku je 2 až 3 cm. Hovězí steaky Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout