Prémiový obsah
★★★
22.4K čtenářů
2 h 10 m
Kuchař Berda
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
koření, dobře promícháme a naplníme kůži z husího krku Uvařený plněný krk necháme vychladnout tak, že ho
Kuřecí křídla opláchneme pod studenou tekoucí vodou a pořádně je osolíme, opepříme, posypeme grilovacím
Vodu převaříme a necháme vychladnout. Cibuli a česnek oloupeme, nadrobno nakrájíme, křen nastrouháme,
Lehce naklepané plátky vepřových řízků vložíme nejméně 24 hodin předem do marinády, kterou si připravíme
Roštěnky naklepeme a přes vlákno nakrájíme na menší hranolky. Osolíme a opečeme na rozehřátém oleji.
Na velké pánvi rozpálíme trochu tuku, dáme na ně nadrobno nasekaný česnek a chilli papričku nebo feferonku
Topinky namažeme obsahem konzervy a ozdobíme kolečky vajec, proužky sterilované kapie a petrželkou.
Cibulku nakrájíme a zpěníme na oleji. Až zesklovatí, přisypeme sladkou papriku se špetku pálivé krátce
Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli a přidáme chilli. Osmahneme a přidáme nakrájené maso na nudličky