Prémiový obsah
★★★
8.3K čtenářů
1 h 40 m
Kuchař Berda
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Šafrán namočíme v půl deci teplé vody. Vlijeme šafrán i s vodou, část vývaru a zamícháme.
Vývar zahřejeme, rozdrobíme šafrán a ve vývaru ho rozmícháme
Očistíme mrkev a cibuli. Cibuli osmahneme na másle. Přidáme kousky očištěné a oloupané mrkve. Poté přidáme
rozmixujeme, dochutíme, přidáme smetanu a špetku šafránu
pepřem, zalijeme pomerančovou šťávou smíchanou se šafránem
Zaprášíme moukou a zalijeme mlékem v němž jsme namáčeli šafrán
Cibuli nakrájíme, a orestujeme za rozpáleném tuku. Pak přidám všechno koření, sůl a maso nakrájené na
Maso opláchneme ve studené vodě a nakrájíme na úhledné kousky. V hrnci rozehřejeme kousek másla, vložíme
Nejprve propláchneme bulgur a necháme okapat. Maso osušíme, nakrájíme na centimetrové kostky, cibuli