Prémiový obsah
★★★
20.8K čtenářů
2 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Zeleninu očistíme, nakrájíme na kousky, přidáme k masu spařenou rýži, osolíme a dusíme, až maso, rýže i zelenina
Jehněčí kolínko na kořenové zelenině pečeme 60 - 75 Upečená jehněčí kolínka na kořenové zelenině podáváme
Jehněčí maso očistíme a nakrájíme na kostky. Jakmile bude maso měkké, přidáme zeleninu a společně
Maso nasolíme, opepříme a posypeme kořením. Přidáme utřený česnek a necháme v chladu asi 2 hodiny. Poté
Během pečení občas podléváme vývarem. Očistíme zeleninu, nakrájíme ji na kousky a 5 minut
Zeleninu oloupeme a omyjeme. Během pečení maso otáčíme a případně podléváme.
Zeleninu oloupeme a omyjeme. Během pečení maso otáčíme a případně podléváme.
V hrnci rozpálíme olej, přidáme cibuli, česnek, jehněčí dusíme dalších 30-45 minut. 10 minut před koncem pečení
Maso prošpikujeme oloupanými a překrojenými stroužky česneku. Smícháme v misce olej, sójovou omáčku,
Z citronu vymačkejte šťávu do skleněné nebo keramické mísy a pak z něj odkrojte asi polovinu kůry, ale
Maso vložíme do zapékací mísy. Chilli a sůl smícháme s olejem a touto směsí potřeme maso. Podlijeme hrnek