Prémiový obsah
★★★
17.4K čtenářů
1 h 10 m
Kuchař Berda
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Šalotku nakrájíme nadrobno, smícháme s kostičkami citronu, s medem, šťávou, olejem a kari. Lilek nakrájíme
V hrnci osmažíme na oleji cibulku, přidáme kari, rýži, kmín, necháme provonět a pak 5 minut vaříme. Dolijeme
V hrnci osmažíme na oleji cibulku, přidáme kari, rýži, kmín, necháme provonět a pak 5 minut vaříme. Dolijeme
Kuře si naporcujeme na kousky a slabě osolíme. Cibuli a česnek nakrájíme a orestujeme na másle a přidáme
V míse si smícháme smetanu s kari, indickým kořením, špetkou soli a pepře. Poté zalijeme stehýnka ochucenou
Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme, posypeme kari kořením a každou porci zakápneme citronovou šťávou
Kuře naporcujeme, porce osolíme a ze všech stran je na rozpuštěném másle opečeme dozlatova. Vyjmeme a
V míse rozmělníme kvasnice s cukrem, přilejeme teplou vodu. Mouku prosejeme do mísy, přidáme sůl, olivový
Na pánvi rozehřejeme olej a opražíme na něm koření. Přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a česnek. Brambory
Nejprve propláchneme bulgur a necháme okapat. Maso osušíme, nakrájíme na centimetrové kostky, cibuli
Maso opláchneme ve studené vodě a nakrájíme na úhledné kousky. V hrnci rozehřejeme kousek másla, vložíme